Het Drukkerijkwartier. Woon er middenin.

17 november '22

Wonen middenin de buurt. Middenin de stad. Middenin het Eindhoven van toen én van nu. Op een plek die veel Eindhovenaren kennen. De plek waar de markante Eindhovense Drukkerij van Philips stond. Hier realiseren wij Het Drukkerijkwartier; een nieuwe woonwijk met het beste van 2 werelden. Waar je stads én groen kunt wonen. Grondgebonden of in de hoogte. Met elkaar, of in rust alleen. Het Drukkerijkwartier ademt Eindhoven. Én… jouw toekomst.

Woningaanbod voor diverse mensen en wensen

Het Drukkerijkwartier wordt een fijne, diverse woonwijk met circa 220 koop- en huurwoningen. Van appartementen en rijwoningen tot vrijstaande woningen. De verscheidenheid van Eindhoven vind je middenin het Drukkerijkwartier. Van anoniem in de stad, tot bekend in de buurt. Van gezellige drukte tot rustgevende stilte. Van alleen tot samen zijn. Van uiteten tot thuiseten. Iedereen heeft een eigen, unieke reden om te kiezen voor een woning in het Drukkerijkwartier. Waar je gezin kan groeien, of beginnen. Waar je start of terugschakelt. Waar je naar vertrekt of bij thuiskomt.

Drukkerijkwartier
Drukkerijkwartier
Drukkerijkwartier

Blijf op de hoogte

Op dit moment wordt het nieuwbouwplan en de woningtypen nog nader uitgewerkt. Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkeling en wil je op de hoogte blijven van deze nieuwe wijk aan de Cederlaan in Eindhoven en het woningaanbod? Laat dan hieronder je mailadres achter, dan ontvang je vanaf nu het laatste nieuws over het Drukkerijkwartier in je mailbox.

  Home
  Nieuwsoverzicht